Koele lucht zonder roterende bladen met de Dyson ventilator

In de zomermaanden kan het binnenshuis behoorlijk warm worden maar een Dyson ventilator biedt de oplossing. Een standaard ventilator is in dat geval niet altijd even handig. De roterende bladen van het apparaat zorgen er namelijk voor dat de lucht wel verplaatst wordt, echter dit gebeurt niet op een stromende manier. Daardoor wordt de lucht maar naar één richting verplaatst. Een dergelijk model ventilator is dan ook niet echt de ideale oplossing. Wie koele lucht in huis wil die door het hele huis heen wordt verspreid zonder dit ongemak koopt een Dyson ventilator.

Beste Dyson ventilator deals bij:

Geschikt voor een grote ruimte

Daar waar een ventilator met ventilatorbladen geschikt is om een paar vierkant meter oppervlak te koelen kan je met een Dyson ventilator een veel groter oppervlak voorzien van koele lucht. De warme lucht wordt namelijk door de ventilator aangetrokken waarna deze gekoeld naar de andere kant weer doorstroomt. De ventilator werkt dan ook naar meerdere kanten toe. Door te kiezen voor een roterende stand wordt het hele huis tegelijk van koele lucht voorzien. Doordat er een constante stroom van koele lucht is ontstaan er geen zogeheten windvlagen in je huis.

Dyson ventilator luchtreiniger
Dyson ventilator deal
Dyson ventilator aanbieding

Dyson cool AM07 ventilator wit

Deze Dyson ventilator maakt gebruik van de air multiplier technologie. Daarnaast maakt de ventilator gebruik van de one touch oscillatie. Op deze manier wordt iedere hoek van je huis gekoeld en voorzien van frisse lucht. Het apparaat is voorzien van maar liefst 10 luchtstroominstellingen. Daarbij bedien je het apparaat van een afstand met een afstandsbediening. Dyson rekent af met het probleem van afstandsbedieningen die zoek raken. Je kan de afstandsbediening namelijk aan de ventilator laten hangen doordat er een magneet in verwerkt zit. Op die manier zal de afstandsbediening dus ook veel minder snel kwijt raken.

Automatisch uitschakelen

Ga je slapen met de ventilator op je kamer dan is het in de meeste gevallen gewenst dat de Dyson ventilator zich na een bepaalde tijd automatisch uitschakelt. Dyson heeft als praktisch onderdeel in deze ventilator gebouwd dat het apparaat zich – indien geprogrammeerd – na een periode van 15 minuten tot 9 uur automatisch weer uitschakelt. Je kan dus gerust gaan slapen zonder dat de ventilator de hele nacht aan blijft staan.

Hygiënisch in het gebruik

Ventilatoren staan er in het algemeen niet om bekend dat ze heel hygiënisch zijn. Ziektekiemen en bacillen blijven gemakkelijk aan de ventilator plakken en ze worden in een rap tempo door het huis verspreid. De Dyson ventilator is wat dat betreft wel zeer gemakkelijk in het onderhoud en om schoon te maken. Doordat er geen sprake is van rotorbladen in de ventilator en doordat er evenmin een rooster in de ventilator zit waar stof in kan blijven hangen is het een apparaat wat zeer gemakkelijk kan worden schoongemaakt. Zaken als ziektekiemen en pollen die in je huis rondzweven kan je dan ook verwijderen van de ventilator voordat deze de kans krijgen om zich te verspreiden door jouw huis.

Veilig voor gezinnen met kinderen

In de zomermaanden gebeuren er relatief gezien vaak ongelukken met ventilatoren doordat kleine kinderen ze als speelgoed beschouwen. De roosters die voor de rotorbladen zitten kunnen dan worden losgehaald waarna kinderen met hun vingers tussen de draaiende rotorbladen komen te zitten. De Dyson ventilator heeft geen rotorbladen of een rooster. Daardoor heb jij de zekerheid dat er geen ongelukken met jouw ventilator kunnen gebeuren. Door de stabiliteit kan je de ventilator nog voor de zekerheid op tafel zetten maar je kan het apparaat ook gewoon op de grond plaatsen. Op die manier weet je zeker dat je tot in alle hoeken van je huis frisse lucht hebt.

Technische aspecten

De Dyson ventilator heeft een doorstroom van 500 liter lucht per seconde en het apparaat weegt 2,85 kilo. De hoogte van de ventilator is 100,7 centimeter en de breedte is 19 centimeter. De lengte is 23 centimeter. Het apparaat heeft enkel een koelende functie dus je kan het niet voor de verwarming van een ruimte gebruiken.

Een Dyson ventilator aanbieding

Omdat het gaat om een ventilator tref je dit toestel vaak aan voordat de zomerperiode aanbreekt. Juist in de tijd waarin mensen een moderne mooie ventilator willen gaan kopen kan je vaak bij een elektronicazaak een Dyson ventilator aanbieding van dit cool type aantreffen. Jouw voordeel kan bij een dergelijke aanbieding vaak behoorlijk oplopen.

Dyson hot + cool

Deze Dyson ventilator heeft alle goede eigenschappen die je ook bij de Dyson Cool tegenkomt. Het grote extra voordeel van deze Dyson is echter dat het apparaat naast koelen ook de lucht in je huis kan verwarmen. Je kan het apparaat dus als een bijverwarming in je huis neerzetten op dagen waarop het binnenshuis wat kouder wordt. Je hoeft dan niet gelijk de radiatoren of vloerverwarming hoger te gaan zetten.

Een goed extra verwarmde ruimte

Ook de Dyson Hot + cool werkt met een air multiplier technologie. Daardoor worden alle ruimtes en hoeken in je huis voorzien van koele of warme lucht. Er zullen geen koude hoeken of zones in je huis blijven waardoor het hele huis aangenaam warm of juist koel voelt. De thermostaat van de Dyson hot + cool is zeer nauwkeurig in te stellen. Daardoor heb je altijd een huis wat je op een bepaalde aangename temperatuur kunt houden zonder dat het binnenshuis te warm of juist te koud wordt. Dit wordt geregeld volgens de jet focus regeling en de heel nauwkeurige thermostaat in het apparaat.

In de wintermaanden minder ziektekiemen

De winter is de periode waarin juist ziektekiemen zich kunnen vermenigvuldigen. Traditionele bijverwarming staat er helaas om bekend dat ziektekiemen, bacteriën en bacillen door de lucht worden geblazen bij het verwarmen van een huis. Doordat de Dyson hot + cool zo gemakkelijk kan worden schoongemaakt is de verspreiding van ziektekiemen via deze verwarming of koeling eveneens tot een minimum gereduceerd. Je hebt dus niet alleen een huis wat comfortabel warm of juist koel aanvoelt: het is ook nog eens een gezondere omgeving.

Verwarming die niet steeds aan blijft staan

Veel klanten vinden het aangenaam om in een warme slaapkamer te gaan slapen terwijl ze willen dat in de nacht de verwarming zichzelf uitschakelt. Bij de Dyson Hot + Cool kan dit. Er zit een slaaptimer op het apparaat waardoor je het apparaat na 15 minuten tot 9 uur kunt laten uitschakelen. Zo verspil je niet teveel energie en is de ruimte waarin het apparaat staat altijd op de juiste tijdstippen gekoeld of verwarmd.

Geen zoekgeraakte afstandsbediening

De Dyson ventilator wordt geleverd met een eigen afstandsbediening. Doordat het gaat om een relatief kleine afstandsbediening wil deze nogal eens kwijt raken. Het is om die reden dat Dyson een systeem heeft ontworpen waarbij de afstandsbediening middels een magneet aan de ventilator bevestigd kan worden. Op die manier heb je dus minder snel het probleem van een zoekgeraakte afstandsbediening.

Een Dyson ventilator aanbieding

Een Dyson ventilator is een iets kostbaarder apparaat dan een standaard ventilator om aan te schaffen. Het is dan ook goed om te kijken voor een Dyson ventilator aanbieding. Je kan deze door het hele jaar heen tegenkomen. De reden is uiteraard dat met name de Dyson ventilator met warme en koude lucht door het hele jaar heen wordt gebruikt. De meest voorkomende actie is die waarbij je een ander dyson apparaat of accessoires koopt in een voordeelpakket. Op die manier kan je een korting realiseren tot 100 euro of zelfs meer. De diverse apparaten apart van elkaar kopen is een stuk kostbaarder. Daarnaast kan je in veel gevallen gebruik maken van een Dyson ventilator aanbieding waarbij je een korting van 21 procent krijgt. Dit is vooral het geval bij een ‘geen BTW’ actie. De korting wordt in dat geval berekend over de adviesprijs heen. Houd er rekening mee dat een winkelier vaak een artikel iets onder de adviesprijs aanbiedt. Om die reden is de prijs waar de 21 procent korting overheen wordt berekend vaak wat hoger dan het oorspronkelijke prijskaartje.

Een black Friday aanbieding

Black Friday is de naam van de dag na Thanksgiving. Dit is de dag waarop Amerikaanse winkeliers grote kortingen bieden op de producten. In Nederland wordt deze traditie steeds vaker overgenomen. Dat is dan ook de reden waarom het zo interessant is om op Black Friday gebruik te
maken van een dyson ventilator aanbieding. Wanneer jij geen zin hebt in grote drukte in de winkel is het een idee om te wachten tot cyber Monday. Dit is de dag waarop je elektrische apparatuur met een interessant voordeel kan kopen bij een online shop.

Over Dyson Deals

Dyson-deals.nl Logo

Speciaal voor jou hebben wij de beste Dyson aanbiedingen op een rij gezet zodat je geen enkele Dyson deal hoeft te missen. Neem rustig een kijkje naar de verschillende top producten van Dyson!

Nieuwsbrief

Ontvang de beste Dyson deals in je mailbox!
[mc4wp_form id=”581″]