Dyson V8 stofzuiger aanbieding

Ook van de Dyson V8 steelstofzuiger zijn er regelmatig leuke online aanbiedingen te vinden. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we in het onderstaande overzicht de beste Dyson V8 aanbieding verzameld.

Beste Dyson V8 stofzuiger deals bij:

Dyson V8 absolute plus

De Dyson V8 absolute plus is de opvolger van de bekende V7 versie. Het gaat hier om een variant die geliefd is bij consumenten omdat hij met veel meer gebruiksmogelijkheden op de markt is gekomen. De stofzuiger is een stuk lichter dan de voorloper. Met een gewicht van 2,63 kilo heb je een stofzuiger in je huis die je gemakkelijk zowel op de vloer als boven je hoofd kunt gebruiken. De stofzuiger van het oude type werd door veel consumenten omschreven als behoorlijk belastend voor je polsen en gewrichten. Deze V8 variant daarentegen is behoorlijk minder belastend in het gebruik.

Je houdt meer energie over voor andere werkzaamheden in je huis en je hebt een schoon huis. Deze stofzuiger heeft als enige nadeel dat het een apparaat is wat behoorlijk wat geluid produceert. Met 97 dB is het een stofzuiger die je niet even laat in de avond of vroeg in de ochtend kunt gebruiken zonder overlast te bezorgen. Het apparaat maakt gebruik van een zogeheten hepa filter. Dat houdt in dat je allergenen uit de lucht zuigt. Jouw stofzuiger is dus een stuk beter voor de gezondheid van jou en je huisgenoten dan een andere variant die dit hepa filter niet heeft. De motor van de Dyson V8 behaalt 110.000 toeren per minuut waardoor deze in staat is om zelfs microscopisch klein vuil weg te zuigen uit jouw huis. Het gaat dus om een apparaat wat zelfs wordt gebruikt in de meest veeleisende huishoudens. Het apparaat absorbeert trillingen en geluid. Daardoor maakt hij minder kabaal dan je van een stofzuiger met deze eigenschappen zou mogen verwachten. De stofzuiger heeft 3 zuigstanden: laag, middel en turbo. Bij de hoogste stand is de zuigduur 7 minuten terwijl deze bij de laagste zuigduur 40 minuten is. Om het apparaat te laten opladen is 5 uur nodig.

Dyson V8 animal + stofzuiger

Huisdierenharen zijn doorgaans relatief moeilijk te verwijderen van vloeren. Dat komt doordat de haren schubben hebben waardoor ze zich vastzetten aan vloerbedekking en meubilair. Het zuigen van vloeren in een huis waar huisdieren leven vraagt dan ook om een stofzuiger die in staat is om ook haren op te zuigen zonder dat er schade ontstaat aan de stofzuiger. Een Dyson V8 animal is speciaal ontworpen om een vloer met huisdierenharen te reinigen. Daarnaast kan je ook gemakkelijk stoffen meubelen reinigen waarbij je huisdierenharen weg haalt. Het apparaat produceert een geluid van 87 dB en dat is dan ook gelijk het enige nadeel wat kan worden benoemd. Verder is het namelijk een apparaat wat meerdere vormen van vuil kan opzuigen. Daarbij gaat het om zowel nat als droog vuil. Dit kan je verwijderen zonder dat je het reservoir zelf hoeft aan te raken. Voor hygiënisch weken is dit dan ook een zeer geschikt apparaat. Deze stofzuiger weegt 2,56 kilo en daarmee is het een stofzuiger die heel licht is om mee te werken. Met één hand kan je eenvoudig zowel je vloer als je plafond reinigen. Ook deze stofzuiger heeft een hepa filter. Dat wil zeggen dat 99,97 procent van alle stofdeeltjes wordt tegengehouden. Ook met deze stofzuiger haal je allergenen uit de lucht waardoor het een stofzuiger is die heel geschikt is voor mensen met een allergie voor bijvoorbeeld stof of pollen. Een Dyson V8 aanbieding van dit merk kom je niet vaak tegen in het jaar. Dat komt doordat het nog een relatief nieuw apparaat is. Op bepaalde momenten in het jaar waarin elektronica giganten met een BTW terug actie of een Black Friday actie komen kan je deze stofzuiger wel met een aantrekkelijk voordeel kopen.

Dyson V8 deal
Dyson V8 aanbieding
Dyson V8 stofzuiger

Dyson V8 total clean

Dit is een stofzuiger die eigenlijk alle goede zaken van de voorlopers in zich heeft. Het gaat echter om een nog wat verder geavanceerd model. Deze stofzuiger heeft een gewicht van 2,63 kilo. Door de vele opzetstukken die je erbij krijgt meegeleverd kan je daadwerkelijk met één apparaat je hele huis schoon zuigen. Daarbij mag je ook rekening houden met een opzetstuk om zachte en kwetsbare vloeren mee te zuigen. Wanneer je een parketvloer hebt gebruik je het opzetstuk waarbij er een extra doek op de mond zit. Dit zorgt ervoor dat er geen krassen op je parket ontstaan bij het zuigen van de vloer. Ook deze versie werkt met een hepa filter waardoor microscopisch klein vuil wordt opgezogen. Door dit filter is ook deze stofzuiger geschikt om te worden gebruikt in huishoudens met bijvoorbeeld iemand met een huisstofmijt allergie. Doordat dit een relatief nieuwe variant is zal je deze niet snel als Dyson V8 aanbieding tegenkomen. In een aantal gevallen wordt het apparaat, omdat het nog zo nieuw is, tegen een kennismakingsprijs op de markt gebracht.

De Dyson V8 Parquet

Dyson staat er niet om bekend dat alle stofzuigers goed met een parket vloer om kunnen gaan. De mondstukken die worden geleverd willen nogal eens krassen geven op de vloer en fijne naadjes in de vloer worden niet altijd even goed gereinigd. De Dyson V8 parquet is echter een stofzuiger die speciaal is gemaakt voor huishoudens met een parketvloer. De stofzuiger heeft een speciale fluffy turbozuigmond. Dat houdt in dat het apparaat een parketvloer zonder beschadigingen zal zuigen waarbij alle naadjes in het hout goed worden meegenomen. Daarnaast heeft de V8 een gemotoriseerde miniborstel in de zuigmond zitten. Dit is een borstel die ervoor zorgt dat ook huisdierharen goed worden opgezogen. Deze stofzuiger heeft een gewicht van 2,63 kilo en een hepa filter. Dat houdt in dat het gaat om een stofzuiger die geschikt is voor huishoudens met mensen en met een allergie. Daarnaast is het een stofzuiger die comfortabel in de hand ligt. Het enige nadeel is, net als bij alle andere varianten, het geluidsvolume van 86 dB. Dit is echter gering wanneer je bedenkt dat het gaat om een stofzuiger met een zeer hoge zuigkracht. Het apparaat laad je op in een laadstation. In de laagste stand heeft het apparaat een gebruiksduur van 40 minuten, in de hoogste stand gaat het om slechts 7 minuten. Het laden zelf duurt 5 uur.

Dyson V8 animal +

Dit is een variant die door ene roterende harde nylon borstel zelfs de meest hardnekkige huisdierharen verwijdert van je bank en uit je auto. Het apparaat heeft verder specificaties die nog het meest overeen komen met de eerder genoemde Dyson V8 animal stofzuiger. Deze variant zal je minder vaak als Dyson V8 aanbieding tegenkomen dan de Dyson V8 animal stofzuiger. Dat komt ook nu weer doordat het gaat om een meer geavanceerde versie.

Alle stofzuigers in de aanbieding bij Black Friday

Black Friday is dat moment van het jaar op de dag na Thanksgiving. Het is de dag waarop de Amerikanen zich op allerlei aanbiedingen storten van onder andere elektronica giganten. Deze aanbiedingen zie je ook steeds meer in ons land terug komen. Bij een dergelijke black Friday actie worden er regelmatig apparaten van Dyson in een voordeelactie aangeboden. Ook kan het zo zijn dat een winkel op alle aankopen een flinke korting geeft. Ook de nieuwste apparaten van Dyson zijn dan als een Dyson V8 aanbieding te koop. Op Cyber Monday, de dag na Black Friday, kan je bij de online winkels een interessant voordeel behalen.  

Over Dyson Deals

Dyson-deals.nl Logo

Speciaal voor jou hebben wij de beste Dyson aanbiedingen op een rij gezet zodat je geen enkele Dyson deal hoeft te missen. Neem rustig een kijkje naar de verschillende top producten van Dyson!

Nieuwsbrief

Ontvang de beste Dyson deals in je mailbox!
[mc4wp_form id=”581″]