Een schoon huis met een Dyson V7

Dyson V7 is het paradepaardje van Dyson wanneer het aankomt op stofzuigers voor in jouw huis. De stofzuiger werd ooit enorm bekend omdat het een stofzuiger is waar geen stofzuigerzak in hoeft. Doordat het een handmodel is, is de stofzuiger gemakkelijk mee te nemen door het hele huis heen. De stofzuiger heeft als groot voordeel dat het gaat om een apparaat waarmee je zowel de vloer als de tafel snel schoon kunt zuigen. Daarnaast is het een toestel wat zowel geschikt is om als gewone stofzuiger of als kruimeldief te gebruiken.

Beste Dyson V7 stofzuiger deals bij:

De Dyson V7 in meerdere versies

Deze krachtpatser voor in jouw huis is er in meerdere vormen. Dat wil zeggen dat er eigenlijk voor ieder huis wel een versie te koop is. Er zijn oudere versies die vaak al niet meer worden verkocht. Toch kan het zijn dat je een Dyson V7 aanbieding tegenkomt die tegen een lagere prijs wordt verkocht. Het gaat hier in een aantal gevallen om een verouderde versie. De reden hiervan is heel simpel. Met het innoveren van de Dyson stofzuigers blijven Dyson en de leverancier altijd zitten met een aantal oudere apparaten die nagenoeg onverkoopbaar zijn geworden. Deze oudere versies verkoopt men wanneer de nieuwe variant op de markt gaat kopen met een aantrekkelijke korting. Deze aanbieding heeft dan ook als groot voordeel dat jij, met een aantrekkelijk percentage korting, een originele Dyson krachtpatser in je huis haalt. Daarbij komt vaak ook gelijk het nadeel om de hoek kijken. De vernieuwde versie werkt doorgaans beter waardoor je bij een dergelijke Dyson V7 aanbieding een apparaat in huis haalt met een verouderde techniek.

Dyson V7 aanbieding
Dyson V7 stofzuiger
Dyson V7 deal

Een Dyson V7 Motorhead origin

Dit is de standaard uitvoering die momenteel wordt geleverd. Het gaat om de Dyson stofzuiger waar je de stang vanaf kunt halen. Je hebt dan een kruimelzuiger over die gebruikt kan worden om de tafel bijvoorbeeld na het eten schoon te zuigen. Ook een klein ongelukje kan je gemakkelijk wegzuigen met deze versie. Dit apparaat kan op twee manieren worden gebruikt. Er is de standaard stand waarmee je met een opgeladen accu je huis kunt schoonmaken. De accu heeft dan een gebruiksduur van 30 minuten om draadloos te kunnen werken. Daarnaast beschikt het apparaat over een turbostand. Deze gebruik je om hardnekkig vuil weg te halen. Je gebruikt deze stand ook bij zeer kortdurend gebruik. De turbostand kan 10 minuten worden gebruikt bij een volle accu. Daarna moet het apparaat opnieuw aan de lader worden aangesloten. Dit apparaat moet vervolgens 210 minuten laden voor je het weer in gebruik kunt nemen. Bij het gebruiken produceert deze Dyson V7 Motorhead een geluidsvolume van 87 dB. Het apparaat heeft een vermogen van 350 Watt. Met een gewicht van 4,5 kilo is het een apparaat wat gemakkelijk te gebruiken is. Standaard krijg je bij deze versie een kierenzuiger meegeleverd. Daarnaast krijg je een mondstuk voor zachte vloeren meegeleverd. De garantie op de V7 is 2 jaar.

Dyson V7 steelstofzuiger Cord free

Dit is de vernieuwde variant van de Motorhead origin. Het gaat hierbij om een stofzuiger die zich onder andere onderscheidt van de eerdere versie door het gewicht. De originele V7 was behoorlijk zwaar in de hand en dit werd door veel klanten als een belangrijk nadeel genoemd. Zeker wanneer je veel stofzuigwerk moet doen kan dit gewicht leiden tot overbelaste armen en polsen. De Cord Free is een stofzuiger die aanmerkelijk lichter is. Met een gewicht van 2,33 kilo ligt dit apparaat aanmerkelijk gemakkelijker in de hand. Dat maakt het tot een gebruikersvriendelijker apparaat. Het zal dan ook aanzienlijk minder vaak dan de eerder genoemde Motorhead als een Dyson V7 aanbieding worden aangeboden. Deze steelstofzuiger kan je eveneens in twee delen uiteen halen waardoor je de tafel of de auto gemakkelijk kunt uitzuigen. Daarbij moet je wederom rekening houden met een gebruikstijd van 30 minuten. Bij de turbo stand is deze tijd, net als bij de voorloper, wat korter. Na het gebruik moet de V7 3,5 uur opladen. Dit is net zo lang als de voorloper, de Dyson Motorhead. Je krijgt ook hier dezelfde opzetstukken meegeleverd. Dat wil zeggen dat je een kierenzuiger krijgt meegeleverd en een opzetstuk om zachte vloeren en tapijt mee uit te zuigen.

Dyson V7 animal

Dit is een speciale stofzuiger voor eigenaren van huisdieren. Huisdierenharen kan je doorgaans maar moeilijk weg krijgen van je meubilair en je vloerbedekking. Dat is de reden waarom men bij Dyson met deze speciale variant op de markt komt. Je koopt er een apparaat mee wat een net wat hoger vermogen levert. Dit vermogen wordt zowel geleverd wanneer de stofzuiger wordt gebruikt om de vloer te zuigen als wanneer je bijvoorbeeld de bank wil stofzuigen. Het geluidsvolume van deze stofzuiger bedraagt eveneens, net als de eerdere varianten, 87 dB. Dit houdt in dat het een relatief luidruchtige stofzuiger betreft. Een groot voordeel is wel dat er bij dat geluid een flink vermogen wordt geleverd. Je huis is dus wel behoorlijk goed schoon na gebruik van de stofzuiger. Daarnaast is dit een variant die ook vocht kan opzuigen zonder dat het problemen oplevert. Dat maakt het tot een ideaal apparaat voor mensen die regelmatig verschillende vormen van nat en droog vuil moeten opzuigen.

Opzetstukken

Naast een Dyson V7 aanbieding voor de stofzuigers zelf is er ook met regelmaat een aanbieding die geldt voor de opzetstukken. Je kan namelijk jouw standaard stofzuiger verder aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften. Op die manier heb je een stofzuiger in je huis hangen die perfect pas bij jouw situatie. Heb je een vloer die je krasloos moet zuigen dan is er een speciaal opzetstuk voor kwetsbare vloeren. Daarnaast zijn er opzetstukken die geschikt zijn voor speciale oppervlakken. Ook om achter de radiator te komen zijn er doorgaans opzetstukken te krijgen. Bij oudere modellen van Dyson werden ook al opzetstukken meegeleverd. Deze zijn bij de nieuwere modellen niet meer bruikbaar. Dit houdt in dat je met een verloopstuk moet gaan werken om deze oudere opzetstukken nog te gebruiken. Dyson levert deze verloopstukken aan jou als consument om jou tegemoet te komen.

Dyson V7 aanbieding Black Friday

Black Friday is de dag na Thanksgiving. Dit is de dag waarop winkeliers in Amerika hun voorraden tegen extra lage prijzen aan de man brengen. Steeds meer winkels in Nederland doen hier ook aan mee. Black Friday is dan ook de dag bij uitstek om een Dyson V7 te bemachtigen. Veel winkels bieden jou een Dyson V7 aanbieding aan in deze periode. Daarbij moet je er rekening mee houden dat men enkel de voorraden die men op dat moment in de winkel heeft staan te koop aanbiedt. Er geldt dus bij de meeste winkels een relatief streng op is op beleid. Wil jij een aanbieding kopen waarbij je profiteert van de online voorraad van een winkel dan doe je er goed aan om op Cyber Monday je slag te slaan. Deze dag wordt gebruikt door elektronica giganten om online kortingen te verstrekken. Deze korting heeft tot gevolg dat er een stormloop op bepaalde artikelen kan ontstaan. Je zal er dan ook snel bij moeten zijn om een dergelijke aanbieding te bemachtigen.

Over Dyson Deals

Dyson-deals.nl Logo

Speciaal voor jou hebben wij de beste Dyson aanbiedingen op een rij gezet zodat je geen enkele Dyson deal hoeft te missen. Neem rustig een kijkje naar de verschillende top producten van Dyson!

Nieuwsbrief

Ontvang de beste Dyson deals in je mailbox!
[mc4wp_form id=”581″]