Dyson V11 stofzuiger aanbieding

Ook van de Dyson V11 steelstofzuiger zijn er regelmatig leuke online aanbiedingen te vinden. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we in het onderstaande overzicht de beste Dyson V11 aanbieding verzameld.

Beste Dyson V11 stofzuiger deals bij:

Dyson V11 animal

De Dyson V11 animal is de meest geavanceerde stofzuiger wanneer het aankomt op het opzuigen van huisdierenharen. Iedere huisdierenbezitter kent het probleem van dierenhaar wat zich vastzet in de vloerbekleding en het bankstel. Met de Dyson V11 animal behoren deze zaken tot het verleden. Je meubilair gaat jaren langer mee want het blijft veel langer mooi. Dezes stofzuiger heeft een roterende nylon borstel waardoor alle haren worden losgehaald uit stof en ander materiaal. Met een gewicht van 5,9 kilo spreek je niet van een lichtgewicht zuiger. De materialen zijn echter zodanig stevig dat een lichtere uitvoering niet mogelijk is. De zuiger laadt op in 270 minuten wat voor een Dyson een zeer korte tijd is. Daarna kan je de stofzuiger een uur gebruiken op de hoogste stand. Bij het gebruik in de hoogste stand is de zuigkracht continu, ongeacht de hoeveelheid stof en haren die je al hebt opgezogen. Ga je voor de turbo stand dan kan je deze ongeveer 7 minuten gebruiken voor je de stofzuiger weer opnieuw moet opladen. De stofzuiger heeft een geluidsvolume van 84 dB. Dat is behoorlijk wat voor een stofzuiger maar het valt in het niets wanneer je de zuigkracht van het apparaat bekijkt. Verder heeft de Dyson V11 animal een hepa filter. Dat wil zeggen dat alle allergenen uit de lucht worden opgezogen. Op die manier kan je zelfs een huis met bewoners met een allergie goed schoon houden. Een Dyson V11 aanbieding kom je bij dit geavanceerde type alleen tegen bij introductie of bij een aanbieding waarbij men een korting geeft op het hele assortiment

Dyson V11 absolute

De Dyson V11 absolute is een lichtgewicht in de Dyson familie. Het gaat om een stofzuiger met een gewicht van 3 kilo. De stofzuiger heeft een hepa filter en daarmee worden 99,97 van alle stof- en vuildeeltjes tegen gehouden in het filter. Je zuigt dus ook in dit geval allergenen op waardoor je een huis hebt wat geschikt is voor gezinsleden met bijvoorbeeld een huisstofmijt allergie. Meubels kan je zuigen door de stang van de stofzuiger af te halen. Op die manier kom je op hoger gelegen plekken en je kan bijvoorbeeld het bankstel grondig schoonmaken. De V11 absolute heeft als extra een torque vloerzuigmond en daarnaast heeft deze een fluffy opzetstuk. Daardoor is de stofzuiger ook geschikt voor kwetsbare vloeren die gemakkelijk krassen kunnen oplopen. Zelfs parket en gietvloeren zijn dan ook goed beschermd tegen ongewenste krassen door stofzuigen. Door de hardnekkig vuil borstel haal je ook ingetrapt vuil en harde huisdierenharen weg van je vloer en meubilair. Deze stofzuiger is dus geschikt voor het echt zware werk. Deze Dyson zal je niet snel als een aanbieding tegenkomen. Dit is alleen het geval bij aanbiedingen waarbij je bijvoorbeeld geen BTW betaalt.

Dyson V11 aanbieding
Dyson V11 stofzuiger
Dyson V11 deal

Dyson V11 absolute extra pro

Een stofzuiger met een display die de prestaties weergeeft, het is een zeer geavanceerde versie. De Dyson V11 absolure extra pro is dan ook met recht het meest geavanceerde model van Dyson. Het apparaat geeft ieder oppervlak de meest grondige reiniging die je jezelf maar kunt indenken. Daarbij is het apparaat voorzien van een borstel die hardnekkig en ingelopen vuil verwijdert. Je doet jaren langer met je vaste vloerbedekking en daarnaast gaan ook zaken zoals een bankstel en fauteuils veel langer mee. Het apparaat heeft een trigger functie. Je gebruikt dus alleen de accu wanneer je dit zelf aangeeft. Op die manier gaat een accu veel langer mee. Met 3 kilo is het voor Dyson normen een lichtgewicht stofzuiger. De Dyson heeft een gebruikstijd van 60 minuten wanneer je op de normale stand zuigt. Ga je voor de turbo stand dan is de gebruikstijd 30 minuten. Daarna moet je de accu weer opladen in het laadstation. Deze zuiger heeft geen hepa filter. Dat is ook nauwelijks nodig omdat de zuigkracht van zichzelf al zodanig hoog is dat er geen vuil of stof meer achterblijft. Een Dyson V11 aanbieding kom je met dit model alleen tegen wanneer er een kortingsactie op het totale assortiment wordt gegeven door een elektronica leverancier. Dat komt doordat het gaat om een relatief exclusief apparaat van de nieuwste generatie.

Dyson V11 absolute pro

De Dyson V11 absolute pro biedt jou de hoogste zuigkracht van de Dyson generatie. We hebben het hier dan ook over het neusje van de zalm op het gebied van stofzuigers. De absolute pro is een stofzuiger die een lcd display heeft. Daarop zie je direct wat de zuigprestaties zijn. De vloeren in je huis zijn na het zuigen volledig schoon. Ingelopen vuil heeft geen kans meer doordat door de hoge zuigkracht en de meegeleverde hulpstukken zelfs het hardnekkigste vuil wordt weg gezogen. Met een vermogen van 610 watt spreken we over een krachtpatser. De stofzuiger kan omgetoverd worden in een kruimelzuiger door de steel er vanaf te halen. Daardoor ontstaat er een handzaam apparaat om je meubilair grondig schoon te maken. Het apparaat is voorzien van een hepa filter waardoor tot 99,97 procent van al het stof en allergenen worden opgezogen. Daardoor is het een zuiger die zeer geschikt is voor een huishouden met gezinsleden met een allergie. Met een geluidsvolume van 86 dB is het een stofzuiger die een behoorlijk geluid maakt maar dat geluid valt in het niets wanneer je het vergelijkt met de zuigkracht. Ook hier geldt dat je een Dyson V11 aanbieding niet snel tegenkomt met dit type. Enkel in een introductie periode en bij een korting op het algehele assortiment valt er een korting op te behalen.

Dyson V11 absolute extra pro

De Dyson V11 absolute extra pro is de stofzuiger die je gebruikt wanneer je na een uur zuigen nog even door moet werken. De stofzuiger heeft namelijk een verwisselbare accu waardoor je tot wel 2 uur kunt stofzuigen wanneer het nodig is. Deze stofzuiger wordt geleverd met een enkele accu en de extra accu kan je gemakkelijk bijbestellen. De Dyson V11 aanbieding wordt in een aantal gevallen geleverd in de vorm van accessoires die je tegen een gereduceerde prijs kunt mee bestellen. Met een geluidsvolume van 76 dB is dit een stofzuiger die aanmerkelijk minder geluid produceert dan de andere Dyson modellen die in de handel verkrijgbaar zijn. Verder zit er een torque zuigmond bij die zich aanpast aan alle oppervlakken. Je kan dan ook krasloos je parket of gietvloer zuigen. Doordat je de keuze hebt uit auto- boost- of eco modus bij het zuigen bepaal je zelf de zuigkracht. Deze alleskunner heeft een laadtijd van 270 minuten.

Black Friday aanbiedingen

Een Dyson V11 aanbieding kom je tegen tussen de black Friday aanbiedingen. Black Friday is de dag na Thanksgiving. Het is de dag waarop veel Amerikaanse, maar tegenwoordig ook Nederlandse bedrijven flinke kortingen geven op hun artikelen. Dyson stofzuigers zijn erg gewild op Black Friday. Het is dan ook goed om je aankoop te plannen wanneer je voor een dergelijk artikel gaat. Op Cyber Monday kan je bij de meeste elektronica bedrijven een Dyson V11 aanbieding scoren.

Over Dyson Deals

Dyson-deals.nl Logo

Speciaal voor jou hebben wij de beste Dyson aanbiedingen op een rij gezet zodat je geen enkele Dyson deal hoeft te missen. Neem rustig een kijkje naar de verschillende top producten van Dyson!

Nieuwsbrief

Ontvang de beste Dyson deals in je mailbox!
[mc4wp_form id=”581″]