Dyson V10 stofzuiger aanbieding

Ook van de Dyson V10 steelstofzuiger zijn er regelmatig leuke online aanbiedingen te vinden. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we in het onderstaande overzicht de beste Dyson V10 aanbieding verzameld.

Beste Dyson V10 stofzuiger deals bij:

De Dyson V10 motorhead

De Dyson V10 motorhead is het basismodel van de Dyson 10 generatie. Het gaat om de op een na meest geavanceerde versie van de Dyson familie. De Dyson V10 motorhead is een stofzuiger die qua vormgeving perfect past bij het perfecte plaatje van Dyson. Het gaat, kortom, om een stofzuiger met een steel die je als gewone stofzuiger of als kruimeldief kunt gebruiken. Als gewone handstofzuiger is deze geschikt om je huis mee schoon te maken. Als Kruimeldief gebruik je de stofzuiger om je tafel, je bank en bijvoorbeeld je auto te reinigen. De motorhead van deze serie onderscheidt zich op een aantal manieren van de voorlopers. Het gaat om een Dyson type wat jou als gebruiker veel meer gebruiksgemak biedt en wat daardoor meer geschikt is om je hele huis in één keer vuil- en stofvrij te maken. De V10 motorhead heeft een constante zuigkracht die wel 60 minuten duurt. Dat is een verbetering ten opzichte van eerdere versies die je ‘slechts’ 30 minuten na elkaar kon gebruiken. Verder is het een apparaat wat je in 210 minuten oplaadt. Het apparaat heeft een geen hepa filter. Toch zuigt het nagenoeg al het stof en vuil op zonder dat het sporen of allergenen in de lucht achterlaat. Wil je alsnog een hepa filter dan is dit bij te bestellen. Dit doe je wanneer er sprake is van een gezinslid met bijvoorbeeld een huisstofmijn allergie. Het apparaat heeft als enige nadeel, net als alle andere apparaten in de Dyson familie, een geluid van 87 dB. Dit houdt in dat je een stofzuiger in handen hebt die je niet bepaald geruisloos kunt gebruiken. Er moet echter wel gezegd worden dat deze dyson een prestatie levert die niet in verhouding staat tot de hoeveelheid geluid die er wordt geproduceerd. Deze Dyson motorhead zal niet snel in de aanbieding zijn bij een Dyson V10 aanbieding omdat het een van de nieuwste modellen is. Hooguit komt deze in de aanbieding bij een introductie.

Dyson aanbiedingen

De Dyson V10 animal

Iedere huisdierenbezitter herkent het probleem van huisdierenhaar wat zich vastzet in jouw bank en vloer en vervolgens niet kan worden weggezogen. Dat komt vooral doordat huisdierenharen een soort schubben hebben waardoor ze zich vasthechten. Deze stofzuiger is echter in staat om al het haar van huisdieren te verwijderen. Dat komt vooral doordat er gebruik wordt gemaakt van een snel roterende borstel die al het huisdierenhaar los haalt van het oppervlak. In een mum van tijd is jouw huis weer huisdierhaar vrij. De dyson V10 animal rekent af met de nadelen die de voorlopers van dit type nog wel hebben. Een belangrijk voordeel is dat het reservoir de helft groter is. Met 3 liter heb je een reservoir wat je niet iedere keer gelijk hoeft te legen. Met het point en shoot systeem kan je het opgezogen vuil na het zuigen in één keer kwijt uit het reservoir. Je hoeft dus geen lastige handelingen meer te doen om jouw stofzuiger te legen. De zuigkracht van het apparaat is constant gedurende een uur. Dat houdt in dat je letterlijk je hele huis kunt zuigen zonder dat het apparaat in de lader moet om bij te laden. Het apparaat heeft meerdere standen waarmee je kan zuigen. Dit worden ook wel air watts genoemd. De standen zijn laag, middel en turbo. De gebruiksduur bij laag is een uur terwijl dit bij turbo een stuk korter zal zijn. Het apparaat heeft van zichzelf geen dweilfunctie. Daar staat tegenover dat je wel een hepa filter kunt kopen bij dit apparaat. Een hepa filter heeft als resultaat dat nagenoeg alle stof en allergenen uit de lucht worden gehaald. Het hepa filter is dan ook noodzakelijk wanneer er iemand met bijvoorbeeld een huisstofmijt allergie in jouw huishouden is. Het gaat hier om een stofzuiger die je evenmin snel in een Dyson V10 aanbieding tegenkomt. Doordat het niet bepaald gaat om een uitlopend model en doordat er een zeer geavanceerde techniek in zit verwerkt is het haast niet mogelijk om korting te geven.

Dyson V10 stofzuiger
Dyson V10 aanbieding
Dyson V10 deal

Dyson V10 fluffy, de kleinste Dyson ooit

Dyson is een merk wat bekend staat om de handstofzuigers die behoorlijk groot en zwaar kunnen zijn. De Dyson V10 fluffy heeft echter de kleinste motor die er ooit is ontworpen door dit merk. Het gaat om een stofzuiger die speciaal is voor het zuigen van gevoelige en kwetsbare oppervlakken. Daarbij mag je denken aan parketvloeren en andere vloeren die erg krasgevoelig zijn. De kleine motor heeft echter geen enkele invloed op het aantal toeren wat deze krachtpatser maakt. Met 125.000 toeren per minuut weet je zeker dat je ieder oppervlak kunt schoon zuigen. Er blijft geen vuil of stof achter wanneer je bezig bent geweest. Het apparaat heeft een zeer geavanceerde 525 watt lithium ion accu waardoor er tot wel 60 minuten kan worden gezogen zonder dat je de V10 fluffy hoeft terug te plaatsen in de lader. Het apparaat wordt met 3 opzetstukken geleverd. We hebben het over de kierenzuiger, de zachte afstofborstel en het combinatieaccessoire. De fluffy laad je in 210 minuten op en daarmee behoort deze tot de snelst opladende steelstofzuigers die er momenteel worden gemaakt. Het totale gewicht van 5,1 kilo is wel een punt. Niet iedereen vindt dit even fijn werken wanneer je boven je hoofd moet werken. Ook het volume van 86 dB, wat standaard is bij Dyson stofzuigers, zorgt ervoor dat je niet geruisloos in de avond nog je huis kunt stofzuigen. Een Dyson V10 korting zit er bij de fluffy haast niet in. Wel kan het zijn dat er een aantal accessoires bij de fluffy worden gegeven in een korting aanbieding. Het gaat dan vaak om een accessoire pakket wat je tegen een aantrekkelijke prijs kunt kopen.

Dyson V10 absolute, een nieuwkomer

De V10 serie is relatief nieuw en de V10 absolute is dan ook een stofzuiger die je in Nederland nog niet zo vaak in de winkels zal tegenkomen. Het gaat om een verbeterde versie van de eerdere varianten. Deze stofzuiger is geschikt om je hele huis met een flink vermogen te zuigen. Het apparaat wordt geleverd met een combinatiezuigmond waardoor deze geschikt is voor de meeste oppervlakken. Wil je de dyson gebruiken op een parketvloer dan zal je er een extra opzetstuk bij moeten kopen. Zoals de meeste Dyson modellen is de standaard zuigmond namelijk niet geschikt om te worden gebruikt op kras gevoelige oppervlakken. Met een gewicht van 2,67 kilo is het een apparaat wat handzaam is in het gebruik. In de turbostand kan je deze Dyson 40 minuten gebruiken wat aangeeft dat het apparaat over een zeer geavanceerde accu beschikt. Doordat de Absolute nog niet zo heel bekend is in Nederland kan het zijn dat deze met een Dyson V10 aanbieding wordt geïntroduceerd.

Dyson V10 parquet

Deze Dyson stofzuiger combineert alle goede eigenschappen van dit merk met de geschiktheid om een parketvloer te zuigen. Alle kleine naadjes worden meegenomen en daarnaast laat de stofzuiger geen krassen achter op je vloer. Het gaat om een van de meest verbeterde versies. Dat zie je onder andere terug in het gewicht van 2,68 kilo. De stofzuiger heeft een laadtijd van 3,5 uur en de accu haalt met gemak 60 minuten zonder dat de dyson opnieuw moet worden opgeladen. Een Dyson V10 aanbieding bij de parquet zal je niet snel tegenkomen. Doordat er een behoorlijk aantal accessoires wordt meegeleverd is een accessoire aanbieding iets wat je niet zomaar vindt. Wel zijn er behoorlijk wat accessoires bij te bestellen tegen een niet al te hoge prijs.

Black Friday aanbiedingen

Wil je een Dyson V10 aanbieding dan zal je Black Friday moeten afwachten. Dit is de dag na Thanksgiving. Op deze dag kan je bij veel elektronica zaken Een Dyson kopen met een aantrekkelijke korting. Hierbij geldt dat het zeer gewilde apparaten zijn en dat de winkel een op is op beleid
hanteert. Met een Cyber Monday aanbieding kan je deze apparaten online kopen tegen een aantrekkelijke prijs.

Over Dyson Deals

Dyson-deals.nl Logo

Speciaal voor jou hebben wij de beste Dyson aanbiedingen op een rij gezet zodat je geen enkele Dyson deal hoeft te missen. Neem rustig een kijkje naar de verschillende top producten van Dyson!

Nieuwsbrief

Ontvang de beste Dyson deals in je mailbox!
[mc4wp_form id=”581″]