Dyson Supersonic föhn aanbieding

Ook van de Dyson Supersonic zijn er regelmatig leuke online aanbiedingen te vinden. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we in het onderstaande overzicht de beste Supersonic aanbieding verzameld.

Beste Dyson Supersonic föhn deals bij:

Een Dyson Föhn is het hulpmiddel bij uitstek

Je haar dagelijks föhnen betekent een behoorlijk aanslag op de kwaliteit van je haar, maar met een Dyson Föhn behoort dit probleem tot het verleden. We hebben het hier namelijk over een apparaat wat jouw haar optimaal verzorgt zonder dat het je haar kan verbranden. De föhn is een stukje luxe wat eigenlijk iedere vrouw die er graag goed verzorgd bij loopt zichzelf zou moeten gunnen.

Behoud de natuurlijke glans van je haar

Dof haar is een probleem wat je altijd terug ziet bij vrouwen die hun haar dagelijks drogen met een standaard föhn. Dat komt doordat de hitte van een standaard apparaat je haar aantast. De keratine in je haar die zorgt voor de glans wordt dof waardoor je haar onverzorgd oogt en uiteindelijk ook onhandelbaar kan worden. De Dyson Föhn werkt met een temperatuursterkte die aangepast is waardoor jouw haar sneller droogt terwijl het niet beschadigd raakt. Doordat er een krachtige digitale motor in de föhn zit, vergelijkbaar met de motor in andere Dyson apparatuur, en door de intelligente warmteregeling blijft de glans in jouw haar aanwezig. Je hoeft dan ook minder crèmes en crèmespoelingen in je haar te gebruiken wanneer je deze Dyson Föhn gebruikt.

Dyson Supersonic aanbieding
Dyson Supersonic Airdry fohn
Dyson Supersonic deal

De Dyson Supersonic

Een Dyson Supersonic wordt geleverd met 3 opzetstukken waardoor jij je haar iedere dag kunt stylen zoals je dat zelf wil zonder dat je met extra hulpmiddelen aan de slag hoeft te gaan. Door de blaasmond kan je jouw haar lokaal drogen zodat er een geconcentreerde luchtstroom op je haar ontstaat. Je kan lokken in jouw haar creëren met het opzetstuk van de Dyson Supersonic. Hierdoor wordt jouw Dyson Föhn zoveel meer dan alleen een haardroger. Daarnaast krijg je bij de föhn een styling concentrator vented barrel brush meegeleverd. Daardoor kan je in één keer krullen in je haar föhnen zonder dat er nog andere borstels nodig zijn. In één keer en met één beweging kan je dus je haar stylen. Door de klittenkam voorkom je klitten in je haar. Haar met klitten na het douchen of slapen kan je gemakkelijk ontdoen van klitten zonder dat je met een extra borstel of kam aan de slag hoeft te gaan. Ook hier geldt dat het gemak de mens dient.

Een apparaat in meerdere uitvoeringen

De Dyson Föhn wordt in meerdere uitvoeringen geleverd. Zo is daar de Dyson Supersonic Föhn fuchsia limited edition. Deze uitvoering heeft een mooie kleuruitvoering waardoor het een exclusief apparaat is wat je maar wat graag in je slaapkamer hebt liggen. Deze uitvoering wordt geleverd met extra opzetstukken. Daarnaast is er de Dyson Supersonic Föhn met een thermistor. Deze föhn voorkomt dat jouw haar met extreme hitte wordt gedroogd. Door de 4 verschillende standen is er altijd wel een mogelijkheid om jouw haar op de juiste temperatuur te drogen. Het apparaat werkt met een keramische en ionische technologie waardoor de glans en kwaliteit van jouw haar behouden blijft. De Dyson föhn Supersonic koper wordt geleverd met een uitgebreidere accessoires set waar we straks nog op terug komen.

De Dyson Supersonic Koper Föhn voor veeleisende vrouwen

De Dyson föhn Koper zilver Föhn wordt veel gebruikt door vrouwen die ook op reis en onderweg hun haar willen kunnen stylen. De Föhn wordt namelijk geleverd met een reisetui waardoor deze gemakkelijk en veilig mee te nemen is. Daarnaast is het een apparaat met magnetische opzetstukken. Je klemt de opzetstukken dus niet op het apparaat met het risico dat ze er vanaf zullen vallen onder het stylen: door het magnetische gedeelte blijven de opzetstukken vanzelf op jouw Dyson Föhn zitten. Dit zorgt er eveneens voor dat de föhn gemakkelijk mee te nemen is. Je kan het apparaat onder nagenoeg alle omstandigheden gebruiken. De luchttemperatuur wordt meer dan 40 keer per seconde gemeten en een intelligent systeem controleert dan ook of jij je haar niet op een te hoge temperatuur droogt. Beschadiging en dof haar worden hiermee voorkomen. Ook verbrand haar door een te hete föhn behoort hiermee tot het verleden. Met de Smoothing nozzle maak je gebruik van een lange zachte luchtstroom waardoor jij je haar kan drogen en stylen zonder dat je het beschadigt. Met de styling concentrator kan je delen van je haar stylen waardoor je jouw eigen unieke look in je haar kan verkrijgen. De diffuser zorgt voor een geleidelijke verspreiding van de lucht door en rondom jouw haar waardoor kroezen haast niet mogelijk is. Heb je fijn haar dan is het gentle air opzetstuk de manier om jouw haar te drogen. Ook wanneer je een gevoelige hoofdhuid hebt is dit een oplossing om met de Dyson Föhn een mooi kapsel te creëren.

Even de voordelen voor jouw samengevat

Een Föhn van Dyson is meer dan alleen een fashion statement wat je maakt. Jij kan dat mooie kapsel wat je hebt wanneer je net van de kapper vandaan komt ook zelf in je haar aanbrengen. Dat doe je door met dit apparaat je haar niet alleen te föhnen maar te stijlen tegelijk. De voordelen houden voor jou verder in dat je haar niet beschadigd raakt. Door de hoge temperaturen die je doorgaans hebt bij standaard föhns en haardrogers raakt je haar verbrand waardoor het onhandelbaar kan worden. Haar wat je droogt met deze föhn oogt gelijk goed verzorgd. Daardoor behoren problemen met jouw haar tot het verleden. Verder kan je jouw haar in diverse zones drogen waardoor je een kapsel kan creëren naar jouw eigen stijl en smaak. Doordat je haar niet gaat kroezen krijg je altijd ene verzorgd uiterlijk.

Een Dyson supersonic aanbieding kopen

Een Dyson Supersonic aanbieding kom je regelmatig tegen. Doordat het apparaat nog in de introductiefase zit wordt het vaak aangeboden tegen een lagere prijs bij de elektronica winkel. Daarnaast kom je deze Dyson Supersonic aanbieding vaak tegen wanneer je meerdere haarstyling apparaten tegelijk wil gaan kopen. Er wordt jou dan een combinatie voordeel aangeboden waardoor je voor een aantrekkelijke prijs de volledige hairstyling lijn van Dyson kunt kopen. Een ultieme mogelijkheid om een Dyson supersonic aanbieding in huis te halen is Black Friday.

Een Dyson supersonic aanbieding met Black Friday

Wil jij een Dyson supersonic gaan kopen maar betaal je daar liever niet de hoofdprijs voor dan is het een goed idee om te wachten tot Black Friday. Dit is de dag na Thanksgiving waarop elektronicagiganten hun producten met wel zeer interessante kortingen aanbieden. Deze trend slaat door naar Nederland. Jij kan dan ook in deze periode met een wel zeer aantrekkelijk voordeel een Dyson apparaat kopen voor jezelf. De Dyson Supersonic aanbieding kan inhouden dat je tot wel 100
euro minder betaalt voor een stukje persoonlijke luxe. Op deze manier zie jij er tiptop verzorgd uit tegen een interessante gereduceerde prijs.

Over Dyson Deals

Dyson-deals.nl Logo

Speciaal voor jou hebben wij de beste Dyson aanbiedingen op een rij gezet zodat je geen enkele Dyson deal hoeft te missen. Neem rustig een kijkje naar de verschillende top producten van Dyson!

Nieuwsbrief

Ontvang de beste Dyson deals in je mailbox!
[mc4wp_form id=”581″]