Dyson Pure Cool aanbieding

Ook van de Dyson Pure Cool zijn er regelmatig leuke online aanbiedingen te vinden. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we in het onderstaande overzicht de beste Dyson Pure Cool aanbieding verzameld.

Beste Dyson Pure Cool deals bij:

De Dyson Pure Cool is zoveel meer dan een ventilator

De Dyson Pure Cool is een heel interessante nieuwkomer op de markt wanneer het gaat om ventilatoren. Met het futuristische uiterlijk is het een eyecatcher in ieder interieur. De Dyson Cool is echter zoveel meer dan alleen een koeler in je huis. Het is een apparaat wat ervoor zorgt dat je niet allen een koeler maar ook een gezonder huis hebt. Daarom is het een apparaat wat je het hele jaar door in je huiskamer kunt laten staan.

Een veilig huis

in je huis kunnen om allerlei redenen bepaalde gassen terecht komen. Deze gassen zijn schadelijk voor jouw gezondheid omdat je ze niet altijd zult ruiken of zien. Daardoor raakt de lucht in je huis verontreinigd wat voor gezondheidsklachten kan gaan zorgen. De Dyson Pure Cool zal deze gassen in de lucht detecteren en ze uit de lucht zuiveren. Daarnaast zal het apparaat weergeven op het display welke gassen er in jouw huis zijn gedetecteerd. Je kan dan op zoek gaan naar de oorzaak van de aanwezigheid van deze gassen. De gereinigde lucht wordt verspreid naar alle hoeken van jouw huis. Daardoor heb je altijd een veilige en gezonde lucht in je huis.

Dyson Pure Cool luchtreiniger
Dyson Pure Cool aanbieding
Dyson Pure Cool deal

Hoe worden de vervuilingen uit de lucht gehaald

Voor het verwijderen van vervuilingen uit de lucht wordt gebruik gemaakt van de air multiplier technologie. Daardoor worden tot 99,95 procent van alle vervuilingen uit de lucht gehaald. Het gaat hier dus om een apparaat wat niet alleen de warmte uit je huis haalt maar wat ook stofdeeltjes uit de lucht verwijderd. Voor mensen met een stofallergie is dit dan ook een bijzonder goed apparaat. Je zal nauwelijks binnenshuis last hebben van je allergie. Er is gecontroleerd met deeltjes van 0,1 micrometer in een laboratorium omgeving. Dit alles leidde tot de efficiëntie zoals we die zojuist benoemden.

Dyson Pure Cool

Dit is de standaard uitvoering. De Dyson Cool detecteert en verwijdert onder andere virusdeeltjes uit de lucht maar ook deeltjes van uitlaatgassen, bacteriën en schimmels en pollen en allergenen. Ook formaldehyde wat vaak in tapijt en kleden zit, huishoudelijke luchtjes, benzeen en vluchtige organische stoffen en stikstofdioxide worden uit je huis verwijderd. Zodoende is je huis voorzien van een goed gereinigde lucht en zal jij minder last van luchtwegproblemen krijgen. De luchtvochtigheid en temperatuur worden eveneens continu gemeten in je huis en deze worden bijgesteld.

Dyson Pure Cryptomic

Dit is de uitvoering die overeenkomt met de Dyson pure Cool. Het grote verschil is dat dit apparaat alle formaldehyde uit de lucht haalt. Deze stof komt in jouw huis terecht via vloerkleed, gordijnen en kleedjes op de vloer. Daarnaast wordt deze stof continu uitgestoten door huishoudelijke apparaten. De uitwerking van formaldehyde is zeer slecht voor je gezondheid. Veel luchtwegproblemen en andere aandoeningen worden door de hoge concentratie van deze stof in je huis veroorzaakt. De Cryptomic haalt deze stof uit de lucht. Doordat het gaat om microscopisch kleine deeltjes is er de geavanceerde techniek van de Dyson Cool nodig om deze deeltjes uit de lucht te verwijderen. De Dyson pure Cryptomic maakt gebruik van een speciale katalitische coating die dezelfde structuur heeft als cryptomelaan. Er wordt gewerkt met miljoenen tunneltjes met de grootte van een atoom. Deze vangen de moleculen van formaldehyde waardoor jouw huis een schone lucht heeft.

Dyson Pure Hot and Cool

Deze versie heeft alle goede eigenschappen van de voorgangers die we al benoemden. Het is een apparaat wat zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden een ideale temperatuur in jouw huis bewaakt. Daarnaast worden ziekteverwekkende stoffen en virusdeeltjes uit je huis verwijderd. De Dyson Pure van dit type kan je vanaf je mobiele telefoon bedienen. Ook kan je in de app aflezen welke verontreinigende stoffen er uit de lucht in jouw huis zijn verwijderd. Doordat het toestel een hepa filter heeft wordt 99,95 procent van alle vervuilende stoffen uit de lucht gehaald. Daaronder vallen ook stoffen als pollen, bacillen die ziekten veroorzaken, virusdeeltjes en bijvoorbeeld formaldehyde. De temperatuur in je huis wordt gedetecteerd en zo nodig wordt deze aangepast. Het apparaat is te bedienen via stembediening. Daarbij werkt men onder andere samen met Amazon Alexa.

Dyson Pure cool me

Dit is de versie van de Dyson Pure die heel geconcentreerd op één bepaalde plek werkt. Daarbij mag je bijvoorbeeld denken aan de slaapkamer of in een hoek van de woonkamer waar je aan het werk bent. De Dyson Pure me voorziet een kleinere ruimte van gezuiverde lucht. Doordat het apparaat alle schadelijke stoffen uit de lucht haalt heb je een betere gezondheid. Schadelijke stoffen als pollen, ziektekiemen, virusdeeltjes en bacteriën worden uit de lucht gehaald. Aangezien de lucht in je huis tot wel 5 keer zo vervuild kan zijn als de lucht buitenshuis is het aan te raden om een Pure me te kopen wanneer er veel binnen wordt verbleven of gewerkt.

Een Dyson luchtbevochtiger

Naast een schone lucht in je huis is het ook van groot belang dat de vochtigheidsgraad in je huis van het juiste gehalte is. Een te droge lucht zal leiden tot statisch haar en stroomstootjes die je krijgt van alle oppervlakken in je huis. Een te vochtige lucht daarentegen zal weer zorgen voor een snelle vermenigvuldiging van ziektekiemen en schimmels in je huis. Een luchtbevochtiger van Dyson is dan ook de ideale aankoop voor wie een schone lucht met het juiste vochtgehalte in huis wil. Dyson Humidifier zorgt voor een goede verspreiding van vocht in de lucht bij jou thuis. Daarnaast zorgt het apparaat ook voor koelte zodat er altijd in de zomermaanden een aangenaam koel binnenklimaat heerst. Voor de verspreiding van de vochtige lucht maakt het apparaat gebruik van de air multiplier technologie.

Een Dyson Pure Cool aanbieding

Schone lucht in je huis is het hele jaar door nodig. Dat is dan ook gelijk de reden waarom deze apparaten het hele jaar door als een Dyson pure cool aanbieding worden geleverd. Je kan dan denken aan acties waarbij een elektronica gigant een korting geeft waarbij je geen BTW betaalt. Je krijgt dan een korting van 21 procent op het hele assortiment. Dit is een kortingsactie waarbij de consument nogal eens in de war raakt. Om met elkaar te concurreren en een laagste prijs garantie te kunnen bieden zijn er veel elektronica bedrijven die een prijs onder de geldende adviesprijs hanteren. Echter, bij een actie waarbij je ‘geen BTW’ betaalt wordt altijd de korting van de adviesprijs af gehaald. Dat is de reden waarom de korting in veel gevallen niet 21 procent bedraagt van de winkelprijs maar van de adviesprijs.

Een Dyson Pure Cool aanbieding in combinatie

Een Dyson apparaat werkt altijd met een glazen hepa filter. Deze filters moeten om een bepaalde periode worden vervangen afhankelijk van de aard en de ernst van de hoeveelheid vervuiling in de lucht. Om die reden wordt er regelmatig een kortingsactie aangeboden waarbij je de Dyson in combinatie koopt met één of meerdere hepa filters tegen een gereduceerde prijs. Je krijgt dus een korting die verdeeld is over het apparaat en de accessoires. Deze korting is zeer interessant omdat je dan tijdens het gebruik van je apparaat niet voor de verrassing komt te staan dat er een nieuw hepa filter nodig is wat je nog niet in huis hebt.

Een Dyson Pure Cool aanbieding op black Friday

Black Friday is een dag na Thanksgiving waarop elektronicawinkels vaak hoge kortingen geven op alle apparatuur. Wanneer jij een Dyson cool apparaat wil gaan aanschaffen met een korting is dit een zeer goede gelegenheid. Je kan nog wachten tot Cyber Monday. Op deze dag kan je het apparaat met
een aantrekkelijke korting online aanschaffen.

Over Dyson Deals

Dyson-deals.nl Logo

Speciaal voor jou hebben wij de beste Dyson aanbiedingen op een rij gezet zodat je geen enkele Dyson deal hoeft te missen. Neem rustig een kijkje naar de verschillende top producten van Dyson!

Nieuwsbrief

Ontvang de beste Dyson deals in je mailbox!
[mc4wp_form id=”581″]