Dyson Corrale aanbieding

Ook van de Dyson Corrale zijn er regelmatig leuke online aanbiedingen te vinden. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we in het onderstaande overzicht de beste Dyson Corrale aanbieding verzameld.

Beste Dyson Pure Cool deals bij:

Dyson Stijltang stijlt jouw haar zonder het te beschadigen

Vrouwen met onhandelbaar en pluizend haar in de winterperiode willen maar wat graag van dat probleem verlost worden en de Dyson Stijltang is de manier bij uitstek om dat probleem te verhelpen. Daar waar andere stijltangen jouw haar beschadigen respecteert de Dyson Corrale jouw haar.

Het probleem van verbrand haar

Haar wat je met een traditionele stijltang dagelijks behandelt zal op den duur zo droog als stro worden. De oorzaak is dat je jouw haar helaas hebt verbrand met de hete platen van de tang. . De Dyson tang echter past de warmte automatisch aan waardoor verbrand haar tot het verleden behoort. De Dyson stijltang bestaat uit twee mangaan koperlegeringsplaten waardoor jouw haar niet beschadigd zal raken door het materiaal van de tang.

Dyson Corrale stijltang
Dyson Corrale aanbieding
Dyson Corrale deal

Flexibele platen

Een andere reden waardoor jouw haar beschadigd kan raken bij een traditionele tang is het feit dat de platen doorgaans van een stug materiaal zijn gemaakt. De platen van de Dyson Corrale tang zijn flexibel waardoor de richting van jouw haar wordt gevolgd. De haren worden op een manier steil gemaakt die de kwaliteit van je haar niet aantast. Daarnaast vinden er dus ook geen breuken in je haar plaats. Je haar blijft gewoon mooi terwijl het steil wordt.

Geen pluizend haar

Pluizend haar wordt veroorzaakt doordat het haar verbrand raakt door een stijling tang. Ook door de kou en droge lucht in de wintermaanden kan haar onhandelbaar worden en gaan pluizen. Met de stijltang van dyson weet je heel zeker dat jouw haar niet zal gaan pluizen. Keratine zal uit jouw haar verdwijnen onder de eerder genoemde omstandigheden. Doordat de keratine in je haar behouden blijft en beschermd wordt is het de oplossing bij uitstek om je haar in een goede conditie te houden.

Dyson Corrale fuchsia cadeau edition

Dit is met 5 accessoires de meest uitgebreide set. De set bestaat uit een Dyson stijltang, een borstel, een klittenkam, een magnetische 360 graden oplaadkabel, een oplader en een hittebestendig reisetui. De Dyson stijltang werkt met minder hitte dan een standaard stijltang en daardoor heb je tot 50 procent minder haarschade. Het apparaat werkt met en zonder snoer. Gebruik je de oplaadkabel onder het stijlen dan kan je het apparaat alle kanten uit bewegen zonder dat de oplaadkabel kapot gaat. Je kan tot 30 minuten je haar stijlen op de accu. Zo kan iedere vrouw zowel thuis als onderweg het haar mooi stijlen tot een perfect kapsel.

Dyson Corrale stijltang violet

Deze stijltang komt in een moderne paarse kleur. De stijltang is voorzien van 3 accessoires, namelijk de 360 graden magnetische laadkabel, de oplader en het hittebestendige reisetui. De oplader slaat de stijltang op. Jouw stijltang wordt opgeladen op een moment waarop je deze niet gebruikt. De stijltang staat dan klaar op je kaptafel of nachtkastje. Het reisetui is hittebestendig. Daardoor kan je de stijltang gelijk meenemen op reis zonder dat je deze eerst hoeft te laten afkoelen. Er is een ruimte voor de flight ready tag. Dat houdt in dat de stijltang een vliegtuigfunctie heeft. De magnetische oplaadkabel 360 graden draait op je tang waardoor je probleemloos je stijltang kan gebruiken zonder de oplaadkabel te beschadigen.

Dyson Corrale stijltang fuchsia

Deze Dyson stijltang werkt net zoals de andere modellen met 50 procent minder warmte waardoor je haar niet zal beschadigen. Het apparaat is met of zonder snoer te gebruiken. Zonder snoer heeft ook deze stijltang een werktijd van 30 minuten. De stijltang wordt net als de andere versies geleverd met een lader waarin je de tang kan neerzetten wanneer je deze niet gebruikt. Daarnaast heeft ook deze versie de handige 360 graden magnetische oplaadkabel waardoor de laadkabel niet beschadigt onder het stijlen van je haar. Het reisetui met de flight tag wordt eveneens meegeleverd.

Zowel voor steil haar, krullen en slagen

Met de Dyson Stijltang kan je naast je haar steil maken ook krullen of slagen in je haar aanbrengen. Dat zorgt ervoor dat het een zeer veelzijdig apparaat is. De veelzijdigheid van de steiltang van Dyson maakt dit tot een absolute musthave voor vrouwen die graag elke dag op hun mooist zijn met een goed verzorgd kapsel.

Voor ieder type haar

De Dyson Corrale is voor ieder type haar geschikt. Doordat er met meerdere temperaturen wordt gewerkt is de tang voor zowel zeer fijn, gemiddeld als dik haar geschikt. Er wordt gewerkt met temperaturen van 165, 185 en 210 graden Celsius. Dit is afhankelijk van jouw gewenste kapsel en uiteraard de dikte van je haar. Doordat de platen niet zo heet worden als bij een traditionele tang is het apparaat dus zowel door beginners als gevorderden te gebruiken.

Een Dyson Corrale aanbieding

De Dyson Corrale is een apparaat wat zich nog in de introductiefase bevindt. Dat heeft als groot voordeel voor jou dat je de Dyson Stijltang vaak tegen een gereduceerde prijs kunt aanschaffen. De Cadeau edition is al extra uitgebreid waardoor je een volledige set koopt om je haar mee te stijlen inclusief een gratis borstel en klittenkam. Daarnaast kan je vaak van een Dyson Corrale aanbieding met een Dyson stijltang en extra accessoires. In veel gevallen kan je dan een luxe reisetui bij bestellen waardoor je jouw haarverzorgingsmateriaal nog zorgvuldiger mee kunt nemen. Ook de combinatie van een Dyson Corrale stijltang met bijvoorbeeld een Dyson Föhn is een heel gewilde actie. Deze zie je vaak rond speciale momenten zoals Valentijnsdag, Moederdag, Sinterklaas en kerstmis terug komen. Een andere combinatie actie waarbij je al snel tot honderd euro bespaart op de aanschaf komt regelmatig langs op zulke momenten.

Een actie waarbij je geen BTW betaalt

Grote elektronica giganten geven een paar keer in het jaar acties waarbij je geen BTW betaalt over de producten die je aanschaft. Dat houdt eigenlijk in dat je dus 21 procent korting krijgt op de adviesprijs van een Dyson product. Dit is een actie die nogal eens tot verwarring leidt. De oorspronkelijke prijs van de Dyson Stijltang is in dat geval soms hoger dan de prijs die het elektronicabedrijf gewoonlijk voor de tang zou berekenen. De oorzaak hiervan is dat deze bedrijven om te concurreren nogal eens onder de adviesprijs leveren. De adviesprijs wordt echter bij deze acties als standaardprijs gehanteerd. Daardoor zal het voordeel lang niet altijd 21 procent van de normale winkelprijs zijn bij een dergelijke winkel.

Een Dyson Corrale aanbieding op black Friday

Black Friday is een periode van aanbiedingen die is komen overwaaien vanuit Amerika. Het is de dag na Thanksgiving. Op deze dag wordt er veel elektronica met behoorlijke kortingen geleverd aan jou als klant. Het is een dag waarop je mag rekenen op een behoorlijke drukte in de elektronica winkel.
Het advies is dan ook altijd dat je vooraf goed bedenkt wat je wil gaan kopen op Black Friday.
Veel winkels hanteren een korting op alle artikelen maar er zijn ook leveranciers die een korting op het totale assortiment bieden. In die laatste gevallen is een Dyson Corrale een heel goede aanschaf. Je koopt de ultieme hairstyling voor een wel heel aantrekkelijke prijs. De maandag na Black Friday heet overigens Cyber Monday. Dit is de dag waarop je online een Dyson stijltang met een heel aantrekkelijke korting kunt bemachtigen. Je hoeft dan niet in de drukte te gaan van Black Friday en je
krijg toch een aantrekkelijk voordeel.

Over Dyson Deals

Dyson-deals.nl Logo

Speciaal voor jou hebben wij de beste Dyson aanbiedingen op een rij gezet zodat je geen enkele Dyson deal hoeft te missen. Neem rustig een kijkje naar de verschillende top producten van Dyson!

Nieuwsbrief

Ontvang de beste Dyson deals in je mailbox!
[mc4wp_form id=”581″]