Dyson Airwrap aanbieding

Ook van de Dyson Airwrap zijn er regelmatig leuke online aanbiedingen te vinden. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we in het onderstaande overzicht de beste Dyson Airwrap aanbieding verzameld.

Beste Dyson Airwrap deals bij:

Een Dyson multistyler met Dyson Airwrap als onmisbaar attribuut

Als vrouw wil je er elke dag optimaal verzorgd bij lopen en met een Dyson multistyler is dit mogelijk. Het is een styling apparaat wat afrekent met de gangbare styling apparaten die momenteel in de handel zijn. Bij de meeste oude apparaten komen er een hoop lastige handelingen aan te pas wanneer je krullen of slagen in je haar wil krijgen. Daarnaast zijn de oude apparaten toestellen waarbij je jouw haar zal beschadigen doordat je het haar veel te heet verhit. Verbrand haar door verkeerd gebruik is iets wat je absoluut niet wil. Dat is dan ook gelijk de reden waarom de multistyler met airwrap zo enorm populair aan het worden is. Deze haarstyler maakt het voor iedere vrouw mogelijk om er bij te lopen alsof je net van de kapper vandaan komt.

Een glamour look met de Dyson multistyler

De multistyler zal jouw steile haar een krul of slag geven waardoor je een kapsel krijgt met veel meer volume. Daarbij hoef je dus geen lastige handelingen uit te voeren. Het is ook niet nodig dat de kapper een tang hanteert om de krullen of slagen in je haar te krijgen. Een permanent is evenmin nodig voor een goede glamour look. Een bijkomend voordeel is dus dat je geen uitgroei in je krullende haar krijgt. De multistyler heeft meerdere aspecten die we voor je zullen benoemen.

Dyson Airwrap korting
Dyson Airwrap aanbieding
Dyson Airwrap deal

Waarom Dyson Airwrap zo praktisch is

Dyson Airwrap is een techniek die je enkel terug vindt bij de Dyson multistyler. Het gaat om een techniek waarbij jouw haar automatisch om de styler wordt heen gedraaid. Je hoeft geen handelingen uit te voeren. Door de luchtdruk rondom de multistyler gebeurt dit namelijk automatisch. Daarbij wordt er geen extra hoge temperatuur gegenereerd waardoor jouw haar ook niet kan beschadigen of verbranden. De Dyson Airwrap, ook wel het Coanda effect genoemd, is uniek in de wereld van hairstyling. Daar waar deze techniek in het verleden alleen geschikt was voor professionals is deze nu dus ook voor jou thuis beschikbaar.

Hairstyling met een V9 motor

De bekende V9 motor die je ook in andere Dyson apparaten tegenkomt zie je ook bij de Dyson multistyler Airwrap. De motor zorgt voor behoorlijk wat toeren waardoor je met een zeer krachtig apparaat te maken hebt. Er zit een beveiliging op de multistyler waardoor jouw haar niet in het apparaat kan worden gezogen. Juist door deze beveiliging en de gemakkelijke techniek is het een styler die je ook kunt gebruiken wanneer je niet zo handig bent met dit soort apparaten. Er worden door de V9 motor 110.000 toeren per minuut gegenereerd waardoor dit Coanda effect ontstaat.

Styling voor lang haar

Er zit een speciaal 30 millimeter opzetstuk bij om krullen en slagen in lang haar te krijgen. Op die manier kan je in één handeling ook lang haar stylen. Dit opzetstuk van de Dyson multistyler gebruik je vooral om wat minder grove krullen en slagen in je haar te krijgen. De opzetstukken draaien zowel linksom als rechtsom waardoor je symmetrische krullen in je haar krijgt. Er wordt eveneens een 40 millimeter opzetstuk meegeleverd. Dit heeft dezelfde voordelen als een 30 millimeter opzetstuk met dat verschil dat de krullen en slagen wat minder fijn zijn. Zo kan je zelf jouw look voor de dag bepalen.

Kroes uit jouw haar halen

De Dyson multistyler met Dyson Airwrap is er natuurlijk niet alleen voor vrouwen die graag krullen en slagen in hun haar willen hebben. Wanneer je krullend haar of zelfs kroezend haar hebt is het prettig om je haar goed steil te kunnen krijgen. In dit geval gebruik je het opzetstuk wat jouw haar steil maakt. Je hoeft niet met chemicaliën aan de slag te gaan om de krullen of kroes uit jouw haar te halen en doordat er met een relatief lage temperatuur wordt gewerkt verbrandt jouw haar ook niet. Een vriendelijke manier om je haar te ontkroezen of te ontkrullen dus waarbij je jouw haar niet beschadigt en waarbij je jouw haar alleen steil hebt op de momenten waarop jij dit wil. Dit opzetstuk is juist speciaal gemaakt voor onhandelbaar haar. Zo loop jij er altijd tiptop verzorgd bij en heb je de kapper look altijd voor handen.

Jouw haar drogen met meer volume

Wil je jouw haar drogen waarbij je meer volume genereert dan gebruik je het ronde volumeborstel opzetstuk. Ook hierbij geldt dat jouw haar rondom de borstel wordt geleid waardoor je minder lastige handelingen hoeft uit te voeren om meer volumen in je haar te krijgen. Je haar drogen en stylen na een douche doe je dan ook heel gemakkelijk met deze techniek. De tijd die je overhoudt doordat je er relatief kort over doet om je haar te stylen kan je gebruiken voor andere dingen in de ochtend. Jouw ochtendritueel wordt een stuk leuker met deze Dyson multistyler.

De voordelen nog even op een rijtje

Je haar stylen met een multistyler heeft dus nogal een aantal voordelen die we nog even voor je op een rijtje zullen zetten. Allereerst is het een apparaat wat niet met een temperatuur boven de 150 graden werkt. Daardoor is de kans nul dat jij je haar zal verbranden tijdens het stijlen. Schade aan je haar ontstaat niet en daardoor oogt je kapsel veel meer verzorgd. Verder is het zo dat je zelfs met één hand je kapsel nog in model kan brengen. Doordat de opzetstukken op de multistyler zitten heb je geen extra borstel of kam meer nodig om jouw haar in model te brengen. Je haar in model brengen is dan ook een stuk minder bewerkelijk. Verder kan je een professioneel uiterlijk aan je haar geven. Daardoor hoef je minder vaak naar de kapper toe wanneer je daar bijvoorbeeld voor een presentatie of een feestje heen ging. Je kan nu zelf professioneel je haar mooi in model brengen waardoor je tijd bespaart. De multistyler zorgt er ook voor dat je minder beschadigende handelingen aan je haar hoeft te laten uitvoeren. Behandelingen om volume of slagen in je haar te brengen of om je haar steil te maken of te ontkroezen zijn kostbaar en schadelijk voor je haar. De multistyler zorgt er voor dat je deze handelingen niet hoeft te ondergaan. Jouw haar behoudt de natuurlijke schoonheid en glans.

Een Dyson Airwrap aanbieding

De multistyler is een relatief nieuw apparaat wat zich nog in de introductiefase bevindt. Daardoor wordt het op behoorlijk wat momenten als een Dyson airwrap aanbieding verkocht. Je kan in dit geval kiezen voor extra opzetstukken maar er wordt ook bij een aantal winkels een speciale introductiekorting berekend. Rondom speciale momenten zoals kerstmis en Valentijnsdag hanteren winkeliers eveneens speciale kortingen. De ultieme Dyson airwrap aanbieding kom je echter tegen op Black Friday.

Op Black Friday een Dyson Airwrap aanbieding scoren

Black Friday is de dag na thanksgiving. Dit is de dag waarop Amerikaanse winkels grote kortingen geven op elektronische apparatuur. Dit is de kans bij uitstek om een Dyson Airwrap aanbieding te scoren. Er wordt een korting van een bepaald percentage gegeven in grote elektronica winkels en in een aantal andere gevallen kan je tegen een zeer gereduceerd tarief een dergelijke styler kopen. Een andere vorm van een Dyson Airwrap aanbieding is de actie waarbij je extra opzetstukken of accessoires kunt kopen voor bij jouw styling apparaat. Ook een combinatie korting met een ander Dyson apparaat wordt regelmatig gegeven op Black Friday.

Over Dyson Deals

Dyson-deals.nl Logo

Speciaal voor jou hebben wij de beste Dyson aanbiedingen op een rij gezet zodat je geen enkele Dyson deal hoeft te missen. Neem rustig een kijkje naar de verschillende top producten van Dyson!

Nieuwsbrief

Ontvang de beste Dyson deals in je mailbox!
[mc4wp_form id=”581″]