Dyson Airco aanbieding

Ook van de Dyson Airco zijn er regelmatig leuke online aanbiedingen te vinden. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we in het onderstaande overzicht de beste Dyson Airwrap aanbieding verzameld.

Beste Dyson Airco deals bij:

Een schonere en koelere lucht met de Dyson airco

Een Dyson airco is de manier bij uitstek om jouw huis in de zomermaanden heerlijk koel te houden. Daarnaast is het de manier om een gezondere leefomgeving voor jou en je gezin te creëren. Dyson komt met twee revolutionaire apparaten die de lucht in je huis niet alleen koelen maar ook nog eens op de goede vochtigheidsgraad houden. We hebben het over de Dyson Pure Humidify + Cool zwart en de Dyson Pure Humidify + Cool wit.

Dyson Pure Humidify + Cool zwart

Een koel huis wat ook nog eens schone lucht heeft die gezuiverd is van vervuilende deeltjes in de lucht, dat krijg je met deze Dyson airco. Het gaat over een apparaat wat afrekent met vervuilende stoffen in de lucht bij jou thuis. Een gewone airco staat er niet om bekend dat het een apparaat is wat goed is voor je gezondheid. Doordat de roosters stof en vuil vasthouden worden deze schadelijke stoffen bij een traditionele airco door je huis heen geblazen. Dat heeft tot gevolg dat virusdeeltjes in de zomerperiode snel kunnen worden verspreid in je huis zonder dat je er zelf grip op hebt. De Dyson airco heeft als groot voordeel dat het gaat om een apparaat wat zonder rooster werkt. Door de eenvoudige vormgeving van het apparaat is het zeer gemakkelijk om vuil en stof uit de lucht te halen. Deze wordt dan ook gelijk goed gereinigd. Het HEPA filter wat in het apparaat zit gebouwd zorgt ervoor dat 99,95 van alle vervuilende stoffen in de lucht worden verwijderd. Daardoor heb je een huis waarin schadelijke gassen en pollen geen kans meer krijgen.

Dyson airco aanbieding
Dyson airco lucht hepa filter
Dyson airco deal

Deeltjes in de lucht en gassen worden gedetecteerd

De lucht in je huis kan wel tot 5 keer vuiler zijn dan de lucht buitenshuis. De reden is dat gasdeeltjes zoals bijvoorbeeld uitlaatgas langer blijven hangen binnenshuis. Ook formaldehyde, een stof die wordt uitgestoten door elektrische apparaten maar die ook in tapijt, een bankstel en kussens zit verwerkt, is in grote hoeveelheid in de lucht bij jou thuis. Deze deeltjes schadelijke stoffen in de lucht worden gedetecteerd door de dyson airco. Daarna worden ze uit de lucht gezuiverd. Je kan real time zien welke schadelijke stoffen er in de lucht zitten bij jou thuis op het scherm op het apparaat.

Een hepa filter met actieve koolstof

De schadelijke deeltjes in de lucht in jouw huis worden verwijderd door het hepa filter. Dit filter werkt met actieve koolstof. Het hepa filter zorgt ervoor dat 99,95 procent van de schadelijke stoffen worden verwijderd. Dit is in een laboratorium situatie getest en daarbij is het apparaat voorzien van de nodige keurmerken die deze certificering bevestigen.

Schoon water

Jouw Dyson airco en bevochtiger werkt met water. Water kan van zichzelf ook schadelijke stoffen bevatten welke je uiteraard niet in je huis wil hebben. Dat is de reden waarom de Dyson airco gebruik maakt van de speciale Dyson Ultraviolet Cleanse technologie. Dat zorgt ervoor dat 99,9 procent van alle schadelijke stoffen en bacteriën uit het water worden verwijderd. Er wordt dus gebruik gemaakt van schoon water zonder schadelijke stoffen om jouw huis te koelen en bevochtigen. Zodoende kunnen er met het bevochtigen van de lucht ook geen schadelijke stoffen in jouw huis komen.

Schone en vochtige lucht in het hele huis

De Dyson airco maakt gebruik van de Dyson Air Multiplier technologie. Daardoor heb je in het hele huis schone, vochtige en koele lucht. Er zijn geen zones meer in je huis waar je in de zomermaanden nog met warme lucht binnen zit. Op deze manier heb je een ruimte die volledig van koele lucht is voorzien terwijl je maar één airco gebruikt. De airco is geschikt om grotere ruimtes te koelen dus je hebt aan één apparaat genoeg om een etage van koele lucht te kunnen voorzien. Deze techniek is uniek vergeleken met andere airco’s die slechts een beperkt deel van een ruimte kunnen koelen. Juist door deze techniek staat de airco op de grond terwijl tot bovenin een kamer koele lucht wordt verspreid.

De verspreide stand

Dit is de stand waarbij de lucht langs de achterkant van het apparaat wordt uitgestoten. Er wordt lucht uitgestoten die zuiver en bevochtigd is. De lucht wordt in deze stand niet gekoeld. Dit is de stand die veel wordt gekozen in de wintermaanden wanneer je enkel aan een goede schone en bevochtigde lucht behoefte hebt.

De bries stand

Dit is een stand waarin volgens een algoritme een koele bries door je huis heen trekt op een aantal momenten. Door deze afwisselende luchtstroom ontstaat een heerlijk verkoelend effect in je huis wat voor een ontspannend effect zorgt.

De nachtstand

In de nacht zit niemand te wachten op een apparaat wat geluid produceert naast het bed. De nachtstand is dan ook zodanig ontwikkeld dat er geen geluid wordt geproduceerd terwijl de Dyson airco aan staat. Daarnaast wordt het scherm gedimd zodat je geen overlast hebt van een oplichtend scherm in het donker. De nachtstand is de manier bij uitstek om ook wanneer je slaapt schone lucht in te ademen die niet al te droog is.

Een slaaptimer

Veel mensen willen in slaap vallen met de airco aan terwijl deze niet de hele nacht aan hoeft te staan. Daarom is de slaaptimer een heel praktisch onderdeel van de Dyson airco. De slaaptimer kan je instellen op een tijd oplopend van 15 minuten tot 9 uur. Zo bepaal je zelf hoe lang jouw airco aan moet blijven staan in de nacht. In slaap vallen met koele lucht of er juist mee wakker worden, je bepaalt het zelf.

Een grondige reinigingscyclus

Bij dit apparaat is het mogelijk om een grondige reinigingscyclus te laten uitvoeren. Op die manier wordt het apparaat grondig schoongemaakt en weet jij zeker dat er geen bacteriën, bacillen en pollen meer in je apparaat zijn achtergebleven. Hoe vaak dit moet is afhankelijk van de hardheid van het water in jouw gemeente.

De Dyson airco link app

De Dyson airco bedien je gemakkelijk met de Dyson airco link app. Op die manier kan je een apparaat bedienen op afstand terwijl je eventueel in een andere ruimte van je huis bent. Op die manier heb je geen last van een afstandsbediening die kwijt kan raken of bijvoorbeeld een apparaat wat in de slaapkamer staat terwijl je zelf nog in de woonkamer zit.

Een dyson airco aanbieding door het jaar heen

Gedurende het hele jaar kan je profiteren van een Dyson airco aanbieding. Dat doe je op bijvoorbeeld die momenten dat veel mensen een airco aanschaffen. Het aanschaffen van deze ietwat prijzigere airco is op dat moment aantrekkelijker doordat je van een korting profiteert.

De Dyson pure humidify and cool wit

Deze airco doet in principe hetzelfde als de andere variant. Het enige grote verschil is dat de kleur anders is. Wanneer jij de voorkeur geeft aan witte apparatuur of wanneer je wil dat jouw Dyson airco minder opvalt in je huis is de witte variant een goede keuze. De beide apparaten worden geleverd me een extra filter. Zo weet je zeker dat je niet wordt overvallen op het moment dat er een ander filter in de airco moet worden geplaatst.

Een Dyson airco aanbieding

Een Dyson airco aanbieding kan je het hele jaar door tegenkomen. De reden is dat het apparaat ook veelvuldig als luchtreiniger of luchtbevochtiger wordt gebruikt. Dit is ook in de wintermaanden heel gewild. Een aanbieding kan eruit bestaan dat je extra filters krijgt meegeleverd tegen een lagere prijs. een ander voordeel kan zijn dat je een korting krijgt bij jouw Dyson airco aanbieding. Je mag dan denken aan bijvoorbeeld een actie waarbij de winkelier jou de BTW nee korting geeft. In dit geval krijg je een korting van 21 procent op je aanschaf. De korting wordt dan berekend over de adviesprijs waardoor het kan zijn dat de oorspronkelijke prijs in de advertentie wat hoger ligt dan de winkelprijs.

Een black Friday aanbieding

Een andere interessante aanbieding is de Black Friday aanbieding. Hierbij krijg je een korting op de dag na Thanksgiving. Black Friday is een dag waarop winkeliers hoge kortingen geven op bepaalde artikelen. Dyson is een merk wat vaak meedoet aan deze aanbiedingen. Cyber Monday is de
maandag na Black Friday. Op deze dag kan je in de online shops een Dyson apparaat met een interessante korting kopen als een Dyson airco aanbieding.

Over Dyson Deals

Dyson-deals.nl Logo

Speciaal voor jou hebben wij de beste Dyson aanbiedingen op een rij gezet zodat je geen enkele Dyson deal hoeft te missen. Neem rustig een kijkje naar de verschillende top producten van Dyson!

Nieuwsbrief

Ontvang de beste Dyson deals in je mailbox!
[mc4wp_form id=”581″]